Wat kunt u doen?

Voor € 5 per maand kunnen wij een voedselpakket samenstellen.Dus wanneer u € 5 per maand aan ons overmaakt helpt u al een gezin aan de eerste basisbehoeften! Wilt u ons steunen? Stuur een mail naar: sborkes@hotmail.com  En u ontvangt per omgaande de informatie.

Daarnaast proberen we met extra, spontane giften iet extra’s te gevenbijvoorbeeld dekens , warme kleding en sjaals in de winter ( hier in Egypte daalt de temperatuur in de winter ’s nachts  rond de 5 graden)Maar ook een stuk vlees, zeep of tandpasta..
Soms zetten we daar een extra actie voor op touw, zoals het dakproject. Bij een oud vrouwtje stond het dak letterlijk op instorten. Kosten waren € 250-300. Middels een facebookactie hebben dit geld bij elkaar verzameld. En is het goed gerenoveerd!

Wij houden u graag op de hoogte  hoe het met ons en onze vrouwen, gezinnen in het project vergaat, lees daarvoor onze blog. Het is ook altijd mogelijk om het project met eigen ogen te komen bekijken. Komt u op vakantie naar Luxor, dan zijn wij ook erg blij wanneer u extra spullen wilt meenemen. U kunt denken aan bijvoorbeeld babykleertjes, oude maar nog bruikbare telefoons en laptops.  Komt u onze kant op, laat het ons weten, dan informeren wij u persoonlijk.

Aarzel niet wanneer u persoonlijk nog informatie wilt om te mailen met:
Sabine: sborkes@hotmail.com  

U mag uw gift ook meteen overmaken:
Banknummer: NL04INGB0004385221 t.n.v. SSC Borkes

Namens onze vrouwen, gezinnen, alvast hartelijk dank!

Reacties zijn gesloten.