Lieve allemaal, 

Hopelijk is het nieuwe jaar alweer goed begonnen en dat het goed mag blijven!

Hier wel in ieder geval.
Het is hier erg koud wel voor Egyptische begrippen ..dan is het toch wel fijn als je huis verwarmd zou zijn.
Maar nooit van lange duur en gelukkig zie je veel toeristen hier, het schijnt de beste winter te worden na de Revolutie dus dat geeft weer moed... 

Dankzij een Engelse vriend en sponsor , John, hebben we ons eerste verdieping in het 'schooltje'nu helemaal kunnen afwerken en inrichten met tafels, stoelen, borden,...

John vertaald iedere maand de nieuwsbrief zelf maar bij deze nogmaals...thank you so much again!! Ook heeft hij een oud vrouwtje in het project geholpen aan een cataract operatie, heel fijn ook.
Deze operaties zijn duur hier voor de mensen maar gelukkig zijn er wel hele goede oogspecialisten in Egypte,

Ik hoorde ook dat steeds meer buitenlanders hierheen komen voor cataract en andere oogoperaties...voor hen nog steeds goedkoper hier!

Dus alles loopt zo goed dankzij al die lieve mensen en sponsors, en als we de vergunning krijgen voor het schooltje kunnen we na de vakantie hier starten. Want we doen wel alles legaal natuurlijk en de vergunning is ons al toegezegd omdat alles in orde is.

Hierbij ook veel dank aan Susan, die tot nu toe de website heeft 'behéerd'!
Diana heeft dit overgenomen en je kunt nu ook foto's zien van alle vorderingen, met dank aan Diana!
Via de nieuwsbrief van Pamela zijn er ook wat fijne reacties van mensen die willen sponsoren, alvast ook veel dank! 

En de 'moeders'van Fatima, ons weesmeisje , zijn ook hier....Olga, Ellen en Bauwien kunnen haar weer even extra in de watten leggen..ha! 

Dus...het kan niet op en we gaan dan ook met veel moed en energie verder met alles, ook met de maandelijkse voedselzakken natuurlijk!

Ook namens Eid, liefs uit Luxor

Sabine