Vooruitgang van de school

9 maanden na mijn eerste bezoek aan het schooltje in Nega Abady ben ik blij verrast wat we daar aantroffen. Het gebouw is compleet nieuw neergezet, met 3 lokalen, 2 toiletten. Alles fris in de verf. Een frisse aanblik.  De kinderen werden op dit moment elders in een ruimte opgevangen. Want...er moeten nog nieuwe tafels komen. De oude de we hadden zijn afgekeurd. Als er tafels zijn, komt de officiele licentie voor de school, en kan het startsein echt afgegeven worden.  Er moeten dan uniformen komen voor de kinderen, die door de moeders gemaakt zullen worden. Ook moet nog bekeken worden hoe de leerkrachten betaald zullen worden. Maar er is een fantastisch mooi begin. Fijn om te merken dat je met vele kleine bedragen hier veel kunt doen!
Als dit allemaal in kannen en kruiken is kan er door gegaan worden met de bouw van een verdieping zodat ook volwassenen de weg naar de school kunnen vinden. 

Wij zijn supertrots dat we dit samen met jou voor elkaar hebben gekregen. En we blijven hopen op nog altijd steun voor dit project. Mocht je dit project willen steunen stuur ons dan een mailtje