blog december 2018

Lieve allemaal, 

Hopelijk goed daar...
Ik heb net een fijne en vooral leerzame week achter de rug in een groep van  Pamela..We kunnen weer 'fris'het  nieuwe jaar in..ha!

En een paar lieve mensen uit de groep hebben gedoneerd voor ons project. Want we gaan door en we kunnen ons éducatiecentrum', schooltje ', in het nieuwe jaar openen! Pamela en Diana, die ook hier was, zijn gaan kijken en Diana zal ook info en foto's plaatsen op de website We zijn allemaal heel blij met hoe het geworden is...mooie lichte kleuren! De eerste verdieping is nu af , altijd wel wat onvoorziene kosten voor de afwerking zoals lampen, fans, sloten,..
En er zullen altijd wat kosten zijn om de juffrouwen te betalen en elektriciteit en water...dus blijven we sponsorgeld nodig hebben,

Het idee is om het extra geld wat meer in het schooltje te stoppen ipv de vele medicijnen die we betalen, dokters schrijven hier teveel medicijnen voor over het algemeen.

Natuurlijk blijven we doorgaan met de voedselzakken en adhoc hulp. 

Hierbij willen wij alle mensen nogmaals hartelijk danken voor jullie grote steun en bijdragen in het afgelopen jaar! We hebben ook weer veel extra dekens kunnen aanschaffen, het is hier echt koud na zonsondergang.

Namens Eid en mij wensen we jullie fijne feestdagen toe,

En alvast alle goeds en een liefdevol Nieuw jaar!

Liefs uit Luxor,

Sabine