Blog mei

Lieve allemaal,

Hopelijk goed daar..
Hier is de Ramadan begonnen, heel rustig nu overal!
Dat vind ik  wel fijn, kan zelf ook even bijkomen van drukke tijden..

En alles loopt goed hier met het project,
Buiten de maandelijkse 34 voedselzakken hebben we ook weer verschillende mensen met wat extra sponsorgeld kunnen helpen.
Ons 'óude vrouwtje'Naima,. die voor op de website aan de deur staat, hebben we kunnen helpen aan staaroperaties aan haar ogen, het is gelukkig allemaal goed gegaaEn verder hebben we ook medisch wat kunnen helpen met een beenoperatie, medicijnen en zalf voor brandwonden.

En we zijn begonnen met de bouw van het schooltje, educatiecentrum, dankzij de bijdrages van een paar bevriende sponsors, heel fijn! De eerste verdieping kunnen we nu bouwen maar dan hebben we nog meer geld nodig voor de tweede verdieping en de afwerking , zoals schilderwerk, deuren , ramen ed Met een aantal mensen gaan we dan ook door om meer sponsorgeld te werven hiervoor... dank alvast !
Met dit centrum kunnen we veel mensen in dit kleine plaatsje helpen dmv goede educatie, zowel kinderen als volwassenen en voor ons is dat als een soort droom die uitkomt! 

Op 20 Juni vertrek ik naar Nederland, heb er veel zin in om weer bij te kletsen met iedereen...

Hierbij wil ik weer mijn jaarlijkse oproep doen; als mensen (kinder) kleren hebben, oude telefoons, laptops, speelgoed,.....heel welkom! Ik heb een extra koffer weer bij mij,

En er zijn een paar mensen die aangegeven hebben te willen komen naar Scheveningen een dag in het laatste weekend van Juli, We laten het doorgaan ...maar geef nog even aan of je ook interesse hebt eventueel...welkom! 

Tot gauw en liefs uit een erg warm Luxor,

Ook namens Eid ,

Sabine