Lieve allemaal, 

Hopelijk alles goed daar...

Ik ben een beetje later dan normaal met het bericht maar een verhuizing is toch weer een hele klus! Maar ik zit nu op een fijne en rustige plek en ben er heel gelukkig mee...Ook heb ik nu weer een logeerkamer , dus..iedereen welkom! 

Alweer bijna een jaar voorbij...gevlogen !
En dankzij jullie allemaal hebben we veel mensen weer kunnen helpen. Ook hartelijk dank aan al die mensen die extra giften hebben gegeven.
Dit betekend veel, we hebben dekens kunnen aanschaffen, mensen medisch kunnen helpen, een aantal kleuterschoolbijdragen betaald, we helpen een paar alleenstaande vrouwen met kinderen die nu op de straat wierook en zakdoekjes verkopen, warme kleding aangeschaft voor daklozen en ga zo maar door....

Buiten de maandelijkse voedselzakken kunnen we dankzij die bijdragen aan veel hulpvragen voldoen, dat is heel fijn! 

We hebben dit jaar afscheid moeten nemen van een aantal mensen in het project en een paar weken geleden hebben we ook afscheid moeten nemen van 'ons citroenvrouwtje' Zij leefde voornamelijk op straat bij Eid om de hoek en verkocht citroenen en ondanks haar moeilijk leven zo is ze toch nog vrij oud geworden. Met respect blijven we al deze mensen herinneren,

En we hebben al een wachtlijst met mensen die ook heel hard een voedselzak nodig hebben.We gaan dus door en hopen nog steeds meer uit te kunnen breiden en dit kan ook dankzij jullie (extra) sponsoring!

Ook namens Eid veel dank weer en we wensen jullie allemaal het allerbeste in 2018 toe! En hele fijne feestdagen...waar jullie nu in de sneeuw zitten is het hier aangenaam maar vrij warm voor de tijd van het jaar!

Veel liefs uit Luxor,

Sabine