juni 2017

13. jun, 2017

Lieve allemaal,

Hopelijk goed met jullie.... 
Hier is het heel warm en Ramadantijd....laat dat nu niet heel goed samen gaan....Veel mensen die moe zijn, slapen overdag en niet altijd in een gezellige stemming zijn! Je moet er een maand lang wat voor over hebben.... 

Gelukkig hebben we de voedselzakken al aan het begin van Ramadan kunnen geven, 30 inmiddels per maand ! Hier was  vraag naar, dat geeft ook aan hoe hoog de nood is..mensen geven aan echt goed geholpen te zijn met deze voedselzakken. Dat is voor jullie, de sponsors , ook belangrijk om te weten en we zullen ook zorgen dat ze de zakken weer hebben voor het einde van Ramadan.

Nogmaals hartelijk dank aan de mensen die extra geld hebb en gegeven voor de vrouw met ernstige nierproblemen! Ze is inmiddels in Cairo geholpen en er zijn nu een soort van buisjes, slangetjes in haar lichaam geplaatst zodat haar nieren kunnen blijven functioneren.  Dit heeft haar echt het leven gered dus dat betekend dan ook heel veel ! 

Over twee weken vertrek ik naar Nederland , heel fijn! Eid zorgt er natuurlijk voor dat het hier allemaal blijft doorgaan.

Ik heb een extra koffer om spullen voor mensen hier mee terug te nemen,

Dus nogmaals een oproep om evt. te kijken naar (kinder) kleren, oude mobieltjes, laptops.....dank!! 

En ik hoop heel graag tot ziens binnenkort,

En liefs uit Luxor,

Sabine