Lieve allemaal, 

Alweer ruim een maand terug in Luxor, de tijd vliegt! Hopelijk alles goed met jullie....Het is hier rustig, aangenaam weer, niet te warm.

Langzaamaan komen er weer wat vrienden, bekenden terug om hier te overwinteren, dat is fijn! 

Maandag en dinsdag is het Slachtfeest, offerfeest hier, heel belangrijk voor de moslims Maar helaas zijn er veel mensen niet in een feeststemming omdat het nog niet goed gaat. De voedselprijzen zijn weer flink gestegen, dit is funest voor mensen die al ieder dubbeltje om moesten draaien.

We merken dit natuurlijk ook aan de voedselzakken, voor het eerst moeten we nu ruim  7 Euro betalen per zak. Het zij zo , we hebben iedereen zoals normaal weer een voedselzak kunnen geven maar houden niets extra's over op het moment.

Gelukkig zijn er lieve familieleden, Luc, Willy en Eva, ook aan het helpen in Nederland om sponsors te werven. Ze hebben flyers gemaakt met info over het project en delen deze uit en geven uitleg op bepaalde bijeenkomsten

Heel fijn, iedere steun is welkom! 

Het winterseizoen staat voor de deur, volgens mijn huisbaas die bij Egypt Air werkt zijn er al meer boekingen dan vorige jaren! Dus we houden de moed erin en laten we hopen dat het niet alleen hier maar Wereldwijd weer de betere kant opgaat!

Hopelijk tot mails , tot ziens in Luxor en liefs,

Sabine