april 2016

Lieve allemaal,

 

Hopelijk alles goed....

Hier draaien de fans alweer op volle toeren, het begint dus al aardig warm te worden! De afgelopen maanden waren gezellig,met  vrienden die hier waren en ook meegekeken hebben in ons Project. Ik denk hierbij aan Caroline en David uit Canada, Ushi en Michel uit Belgie, Gerben, Ellen en Olga, Regina. Een aantal mensen hebben nog toegezegd sponsor te willen worden wat natuurlijk altijd fijn is, alvast bedankt! 

De eerste donderdag van de maand was afgelopen donderdag , we hebben inmiddels al 25 voedselzakken die we kunnen geven. Velen die hun zakken zelf komen ophalen in de winkel van Eid, komen vaak toch wel wat eerder dan afgesproken. Dat geeft ook wel aan hoe hoog de nood is. In ieder geval kunnen we dankzij meer  sponsors ook meer doen natuurlijk!

Met het geld wat deze maand over was hebben we nog ondergoed kunnen kopen voor een aantal daklozen en een paar 'Egyptische Jurken', chalabias noemen we die hier.

Dat is goed , ook met dank aan de mensen die mee zijn gaan kijken en aangeven 'Hart'te hebben voor het project!

Susan en Elly komen binnenkort ook weer naar Luxor! 

Als de zomer begint worden de mensen weer wat nerveuzer. Dat betekent nog minder toerisme, inkomen, een vliegtuig kapen uit liefdesverdriet is misschien nog wel voor te stellen!? Maar natuurlijk zijn al die situaties in de Wereld ook weer funest voor al die mensen hier en elders

We blijven natuurlijk hopen op betere tijden... 

Liefs uit Luxor Sabine